شنبه ۱ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۸
کشورهای منطقه مانع استفاده از سرزمین خود علیه ایران شوند

حوزه/ نماینده ولی فقیه در استان بوشهر گفت: کشورهای منطقه نباید اجازه دهند از سرزمین یا پایگاه‌های آنان برای اقدامات علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده شود و در صورت وقوع چنین اقداماتی، طبیعی است که پاسخ متوجه همان پایگاه‌ها خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در استان بوشهر صبح امروز در خطبه‌های نماز عید سعید فطر با تأکید بر حفظ دستاوردهای معنوی ماه مبارک رمضان، بر لزوم تقویت روحیه مقاومت، همبستگی اسلامی و حمایت از نیروهای مسلح و نیازمندان تأکید کرد و اظهار داشت: ملت ایران با اتکا به ایمان و وحدت در برابر فشارها و تهدیدها ایستادگی خواهد کرد.

وی با تبریک این عید بزرگ و سال نو به نمازگزاران اظهار کرد: ماه مبارک رمضان امسال علاوه بر عبادت و نیایش، ماه مجاهدت نیز بود و ملت ایران در کنار بندگی خداوند در عرصه‌های مختلف نیز حضور و تلاش داشتند.

حجت الاسلام صفایی بوشهری با اشاره به شرایط کنونی منطقه و جهان افزود: ملت ایران در مقطعی حساس قرار دارد و دشمنان تلاش کرده‌اند با بسیج توان خود ایران را تحت فشار قرار دهند، اما اقتدار و ایستادگی ملت ایران موجب ناکامی آنان شده است.

وی با تأکید بر اهمیت تقوا در زندگی فردی و اجتماعی گفت: تقوا به معنای زندگی بر پایه ایمان به خداوند و دوری از گناه است و جامعه‌ای که بر این اساس حرکت کند در برابر تهدیدها و مشکلات نیز استوار خواهد ماند.

امام جمعه بوشهر با اشاره به نقش نیروهای مسلح و مردم در شرایط کنونی بیان کرد: نیروهای مسلح در خط مقدم دفاع از کشور قرار دارند و مردم نیز با حضور و حمایت خود پشتوانه‌ای مهم برای آنان هستند و این همراهی باید برای حفظ انسجام ملی تداوم داشته باشد.

حجت الاسلام صفایی بوشهری همچنین با اشاره به مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: مدیریت صحیح مصرف و پرهیز از خرید بیش از نیاز می‌تواند به ثبات بازار و آرامش اقتصادی جامعه کمک کند.

وی در ادامه به برخی مشکلات در مراکز خدمات عمومی اشاره کرد و از مسئولان خواست با اولویت‌بندی مناسب، خدمات مراکزی مانند بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها هرچه سریع‌تر ساماندهی شود.

امام جمعه بوشهر همچنین بر ضرورت کمک به نیازمندان تأکید کرد و گفت: توجه به همسایگان و افراد نیازمند در شرایط فعلی یک وظیفه دینی و اجتماعی است و مردم باید با روحیه همدلی در کنار یکدیگر باشند.

وی با تأکید بر لزوم همبستگی میان کشورهای اسلامی افزود: کشورهای منطقه نباید اجازه دهند از سرزمین یا پایگاه‌های آنان برای اقدامات علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده شود و در صورت وقوع چنین اقداماتی، طبیعی است که پاسخ متوجه همان پایگاه‌ها خواهد بود.

حجت‌الاسلام صفایی بوشهری تأکید کرد: مسلمانان بر اساس تعالیم اسلامی باید در برابر تهدید و تعرض به یکدیگر بی‌تفاوت نباشند و در کنار هم از ملت‌های مسلمان حمایت کنند.

امام جمعه بوشهر در پایان با اشاره به پیشینه ولایت‌مداری مردم این استان گفت: مردم بوشهر همواره در دفاع از ارزش‌های اسلامی و حمایت از رهبری انقلاب اسلامی پیشگام بوده‌اند و این مسیر همچنان ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha